Robin berättar

ROBIN.png

Efter att ha jobbat på olika skolor och förskolor ett tag fick jag ett nytt uppdrag på en förskola. Så fort jag kom dit så spreds det en otrolig underbar känsla och kärlek. Allt var strukturerat. Personalen var välkomnande och varma. Jag blev förälskad i förskolan. Allting var på sin plats, det var rent och fräscht. Mitt uppdrag där var en vecka. Den veckan gick så snabbt! Jag hade kommit till den bästa platsen i världen, det var så underbart! När veckan tog slut så kom chefen och erbjöd mig en tjänst och ville att jag skulle börja jobba efter årsskiftet. Jag behövde inte tänka. Valet var självklart – klart att jag skulle börja jobba där!

Nu jobbar jag heltid sedan fem månader tillbaka och det är det bästa som har hänt! Jag har den bästa chefen man kan tänka sig. Hon är alltid där och stöttar en, hjälper till och bryr sig om all personal och det viktigaste – BARNEN! Att ha en sådan chef med hennes ledarförmåga och karisma är svårt att hitta. Även mina kollegor vill jag höja till skyarna. Gud vad de är grymma! De finns där i vått och torrt. Vi stöttar och hjälper varandra. De gör de tuffaste dagarna till det bättre. På en arbetsplats är kollegorna bland det viktigaste och en sak är säker – mina kollegor är de bästa man kan ha! Men det viktigaste av allt är ju ändå barnen. Att se dem utvecklas och lära sig är bland det mest fantastiska man kan vara med om. Att vara personen som hjälper dem, ger dem trygghet och stöttar dem är ju så kul!

Att jobba på förskola är ett så viktigt jobb och det är verkligen superroligt!

 

By Matilda Vejlo
June 29, 2017

Vikarieprofilen

0 kommentarer