Hej från Washington!

Patricia_blogginlägg_300x300.png

Jag fick ganska nyligen svara på frågan vad jag gillar bäst med mitt jobb. Ahh...svårt! Jag är nämligen en allätare som gillar det mesta!

Men en fråga som verkligen engagerar mig handlar om att förstå hur vi på Lärarförmedlarna kan lösa problem på nya och annorlunda sätt. Hur kan vi göra jobbssökandet och matchningen smartare, roligare och mer effektiv för vikarier och skolor? (Kanske inte helt oväntat att min Talangprofil är just kreativ problemlösare:)). Har du inte testat Talangkollen ännu så passa på att göra det här: www.talangkollen.se
 
Den här veckan är jag i bl.a. i Washington för att träffa kollegor från hela världen, som likt mig varje dag möter unga på arbetsmarknaden. En sak är slående. Trots att vi kommer från helt skilda förutsättningar och perspektiv delar vi samma utmaningar; hur ska vi bli bättre på att matcha talanger till bra jobb. Och vi är helt överens om att unga kan och vill - om de får rätt förutsättningar. Har du tankar eller idéer du vill dela med dig av? Toppen! Maila mig på patricia.kimondo@lararformedlarna.se.
By Anonym författare
October 03, 2016

Officestories

0 kommentarer