Ny på jobbet!

AnnaJ_blogginlägg_300x300.png

God morgon!

Klockan 05.00 har solen precis börjar klättra uppför trädtopparna och djuren börjar vakna. Cykelvägar och gator är nästintill helt öde och jag myser faktiskt lite när jag trampar mot jobbet, trots att det känns okristligt tidigt när väckarklockan ringer. En 35 minuters tur på cykeln får mig att vakna ordentligt och jag känner mig riktigt pigg när jag börjar min arbetsdag.

Jag är relativt ny på jobbet och hjärnan jobbar på högvarv för att ta in allt nytt. Som tur är har jag väldigt hjälpsamma kollegor som tar sig tid att visa och förklara för mig. Tack snälla ni! Jag trivs verkligen jättebra med allt det nya, trots att det alltid är nervöst och krävande att börja om med något och lära sig nya saker. Men det är när man tar sig an nya utmaningar och omger sig av nya människor som man utvecklas som person, så just nu försöker jag bara att njuta av det.

Jag börjar sakta men säkert att lära känna våra vikarier och våra kunder. Det är många vill jag lova! I den kontakt jag har med dem, dyker det upp små saker som gör att jag minns fler och fler. Jag hade kontakt med en vikarie igår, som var ny för mig. Han var precis inbokad på ett uppdrag och vi noterar att hans belastningsregister har gått ut. (Alla våra vikarier måste visa upp ett utdrag från belastningsregistret för oss innan de får gå ut och jobba i skolor och på förskolor.) När jag ringer upp honom angående detta, är han så trevlig och tillmötesgående och åker raka vägen hit för att visa upp sitt nya utdrag genast. Han har då en resväg på över en timme hit. Väldigt kul att ha att göra med så trevliga människor i sitt jobb.

Ser fram emot att träffa och prata med fler av er glada vikarier och kunder!

//Anna

By Anonym författare
June 01, 2017

Officestories

0 kommentarer